![]() |
|
تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart (/thread-3166.html) |
تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - h.afkhami - ۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ صبح سلام دوستان عزیز
من دنبال افزونه ای هستم تا بتونم صدور فاکتور در vm رو سفارشی سازی کنم یا این کارو از بصورت دستی انجام بدم ، ممنون میشم دوستانی که در مورد این کامپوننت تجربه دارن کمکم کنند .. RE: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - mal2moh - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ عصر بیشتر توضیح بدین RE: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - h.afkhami - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ عصر بنده نیاز دارم سفارشی که کاربر برو میده بصورت فاکتور چاپ کنم توی این کامپوننت یک حالت پیش فرض برای چاپ سفارش هست کاری که من میخوام انجام اینه که این حالت پیش فرض رو تغییر بدم و یه سری گزینه ها اضافی رو حذف کنم و شکل این فاکتور تغییر بدم [/align] RE: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - mal2moh - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ عصر شما اون ظاهری رو که مد نظرت هست و عناوین رو هم همینطور مشخص و طراحی کن و به صورت عکس به من بده RE: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - h.afkhami - ۳۰-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ صبح دو عکس از حالتی که بصورت پیش فرض کامپوننت و حالتی که من نیاز دارم ضمیمه کردم ، اگر راهنمایی کنین که چه جوری این کارو انجام میدین ممنون میشم با تشکر فراوان ![]()
RE: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - پیام عمرانی - ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ صبح منظور شمارو دقیق متوجه نشدم ولی شما میتونید در آدرس زیر تغیراتی رو که میخواهید ، اعمال کنید تا به نتیجه مطلوب برسید components\com_virtuemart\themes\default\templates\checkout\ RE: تغییر در فاکتور کامپوننت VirtueMart - h.afkhami - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ صبح سلام مجدد ادرسی که داده بودید درست نبود ولی بهم کمک کرد تا بتونم قطعه کدی چاپ فاکتور رو پیدا کنم ادرس درست در زیر میارم شاید بعدا بدرد دوستان دیگری بخوره \administrator\components\com_virtuemart\html\order.order_printdetails.php |