![]() |
|
دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM (/thread-3147.html) |
دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - Pourdaryaei - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ صبح :j16::j17: ![]() کامپوننت User Article Management به کاربران سایت امکان ایجاد، ویرایش ، حذف و ... از محیط کاربری جوملا رو میده . چیز خاصی نداره ، ولی بنظرم بدرد سایتهایی که نویسنده های زیادی میخوان داشته باشن میخوره . این کامپوننت رو ترجمه کردم ( ویرایش توسط جناب حسابی با تشکر از ایشون ) RE: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - صدرا حسابی - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ صبح با تشکر از شما آقای پوردریائی، مشکل فایل زبان حل شد، اینم لینک دانلود افزونه الان چک کردم بدون مشکل نصب شد. RE: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - Reza Ganji - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ صبح البته بد نيست ارسال اول ويرايش شود و در همان ارسال معرفي شود. با تشكر RE: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - Pourdaryaei - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ صبح دقیقا ً مشکلش چی بود ؟! چون من فایل نصبش رو هم دقیق تنظیم کردم جواب نداد ، حتی فایلها رو توی فولدر زبان ریختم بازم نشد ... RE: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - صدرا حسابی - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ صبح من فقط در فایل xml بیرونی تغییرات رو دادم ببینید الان، 2+1 خط برای معرفی آدرس فایل های ترجمه زبان پارسی باید اضافه می شد. RE: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - Pourdaryaei - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ صبح خب من اینکارو همیشه انجام میدم ، جالبه نیم ساعت وقتمو گرفته بود یکسری اشکالات داره باید ویرایش کنم .. دستت درد نکنه
RE: دانلود کامپوننت مدیریت مطلب کاربر UAM - صدرا حسابی - ۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ صبح خواهش می کنم فقط نام خودتون به عنوان مترجم و توضیحات فارسی برای زمانی که نصب می شود هم بزارید به نظرم، بعد ویرایش های مورد نظرتون پس پست من رو ویرایش کنید و فایل پیوست رو حذف کنید و در پست اول خودتون بزارید.
|