![]() |
|
پیشنهاد امکانات سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پیشنهاد امکانات سایت (/thread-3112.html) |
پیشنهاد امکانات سایت - zaban26 - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ صبح دوستان عزیز به نظر شما تا حالا چه امکاناتی برای سایت های جوملایی ساخته شده ؟ من چند موردی رو مثال می زنم : کامپوننت آزمون آنلاین کامپوننت گالری تصاویر کامپوننت امتیاز به کاربران کامپوننت تبادل لینک کامپوننت شبکه اجتماعی البته بجز موارد بالا
RE: پیشنهاد امکانات سایت - Pourdaryaei - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۵۹ صبح اوه شوخی میکنید ! اینقد امکانات داره که نمیشه نوشت !! با جوملا هر سایتی میشه ساخت RE: پیشنهاد امکانات سایت - صدرا حسابی - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ صبح خیلی سوال سختی پرسیدی چون تقریبا همه امکانات سایتی ممکنه مگه این که خلافش ثابت شه!!! این صفحه رو نگا کن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب اینا فقط موضوع بندی و تایتل افزونه هاس که می شه به کار برن و هر کدوم کلی افزونه توش هست! تازه اینم در نظر بگیر که می تونی خودت افزونه بنویسی و امکان خاصت رو فراهم کنی!
RE: پیشنهاد امکانات سایت - ابوالفضل حیدری - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ عصر من فکر میکنم بهتره سوال رو تغییر بدی تا حالا چه افزونه هایی برای جوملا نوشته نشده؟
RE: پیشنهاد امکانات سایت - zaban26 - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ عصر حق با شما ست |