![]() |
|
روش تشخیص پسورد کانکشن - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: روش تشخیص پسورد کانکشن (/thread-3077.html) |
روش تشخیص پسورد کانکشن - ariatm - ۲۰-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ عصر با سلام من یک کانکشن دارم که یک یوزر و پسورد داره واسه کانکت شدن میخام ویندوزم رو عوض کنم اما پسورد رو ندارم که بعدا وارد کنمش چطور میشه پسورد کانکشنم رو ببینم با تشکر RE: روش تشخیص پسورد کانکشن - Pourdaryaei - ۲۰-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ عصر سلام اینجا انجمن جوملاست نه هک و کرک ! به هرحال شما سه تا راه دارید 1 - زنگ بزنید به ISP تون و ازشون بخواید که نام کاربری و پسوردتون رو بهتون بدند 2 - قبلا ً یه نرم افزار کوچولوئی داشتم راحت پسوردهای **** رو نشون میداد بگردی تو نت گیر میاد . 3 - یذره فکر کنی شاید یادت بیاد RE: روش تشخیص پسورد کانکشن - ابوالفضل حیدری - ۲۰-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ عصر هرچند که اینجا واسه این مدل سوالات مناسب نبود اما از اونجایی که ما پاسخگویی رو رسالت خودمون میدونیم 4 تا نرم افزار سبک براتون گذاشتم. 1- بازیابی پسورد کانکشن دایال آپ[attachment=2295] 2- بازیابی پسورد های شبکه (لن-من-ون.....)[attachment=2296] 3-بازیابی پسورد روتر[attachment=2297] 4-بازیابی پسورد وایرلس[attachment=2298] چون نگفتی دقیقاً پسورد چی رو میخوای ریکاور یا هک کنی RE: روش تشخیص پسورد کانکشن - ariatm - ۲۲-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ صبح با تشکر بابت راهنمایی همه دوستان بابت راهنمایی ها راستش پسورد چیز پی انم رو ندارم از چه برنامه ای استفاده کنم جواب میده RE: روش تشخیص پسورد کانکشن - Reza Ganji - ۲۲-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ صبح نرم افزارهایی رو که دوستان قرار دادند تست کردید یا بدون تست دوباره درخواست مطرح کردید ! نرم افزارهای زیادی در این مورد در نت موجود است و کار با انها هم بسیار ساده است ! RE: روش تشخیص پسورد کانکشن - gogerd - ۲۹-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ عصر سلام دوستان این نرم افزارها که زحمت کشیدید میشه یه توضیح بدید چه کاری انجام میده؟ من دنبال یه نرم افزار شبیه هستم لطفا کسی که گذاشته یه توضیح مختصر راجع به هرکدوم بزاره ممنون میشم! |