![]() |
|
کامپوننت برچسب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کامپوننت برچسب (/thread-3065.html) |
کامپوننت برچسب - abshar24 - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ عصر با سلام همه دوستان جوملایی پارس جوم من میخواستم واسه سایتم برچسب بذارم. از جوملا 1.5 استفاده می کنم. تمام مطالب کامپوننتها رو گشتم که چشمم به کامپوننت برچسب بخوره و ندیدم. از دوستان تقاضا دارم که در این مورد راهنماییم کنند. در ضمن روش ایجاد برچسب و مدیریت آن رو با نام کامپوننت توضیح بدن. ممنون در پناه حق RE: کامپوننت برچسب - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این دو لینک در انجمن و لینک زیر نتایج جستجو در جوملای جهانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |