![]() |
|
مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon (/thread-3056.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - poiandeh - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ صبح قالب فارسی شده تاچیون را نصب کردم ولی عرض صفحه خیلی زیاد میشود و بگراند تکرار شده است چکار کنم که عرض استاندار شودو اسکرول پایین صفحه برداشته شودآدرس سایت poyandehrayan.com
RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - Reza Ganji - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ صبح سایت شما گویا باز نمیشه و احتمالا ادرس رو اشتباه قرار داده اید ! RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - صابرمحمدی - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ صبح دوست گرامی این فایل رو جایگزین کنید و نتیجه رو اعلام کنید RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - ابوالفضل حیدری - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ صبح خوب من سايت شما رو ديدم اما راستش هيچ كدوم از مشكلاتي كه گفتين رو نداشت. قالب رو عوض كردين؟؟ RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - poiandeh - ۲۲-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ صبح دوستان شرمنده ادرس سایت درسته ولی نمیدونم چرا سایتم یک روزدر میان قطع میشه اشکال از هاستینگش میتونه باشه. قالب عوض کردم انشااله اگه تونستم وصل شم قالب تاچیون را میگذارم شما چک کنید بازم ممنون از لطفتون که جواب دادید. poyandehrayan.com RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - poiandeh - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ صبح مشکل سایت برطرف شد. الان میتونید سایت چک کنید poyandehrayan.com قالب تاچیون عرض زیاد شده است RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - صابرمحمدی - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ صبح در فایلgantry.cssخط 76 این کد رو جایگزین کن کد: body.rtl {direction: ltr;text-align: right; float: right;}RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - Pourdaryaei - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ صبح قالبت که هیچ مشکلی نداره ! با فایرفاکس 8 ، کروم 16 و آی ئی 9 چک کردم درست بود ، اگر منظورت این دوتا نوار قهوه ی زیر و بالاست که مشکلی نیست ![]() اسکرول شده ... خب فک کنم با دستور بالا درست میشه
RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - poiandeh - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ صبح اقای محمدی فایلی که شماهم گفتین روی لوکال تست کردم عرض سایت درست شد دوباره یکسری از جاهاش مشکل پیدا کرد. RE: مشکل در درست اجرا شدن قالب tachyon - صابرمحمدی - ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ صبح روی هاست هم اعمال کنید و مشکلات رو بگین تا دوستان راهنمائیتون کنند |