![]() |
|
درخواست دو افزونه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست دو افزونه (/thread-3043.html) |
درخواست دو افزونه - rezaetemadi - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ صبح من درخواست این دو افزونه را دارم اولیش تماس با ما پیشرفته را می خواهم که در اینجا منتظر شده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دومی هم این نظر دهی به مطلب است که در اینجا منتظر شده است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست دو افزونه - پیام عمرانی - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ صبح اولیش از rs form دومیش هم افزونه های vote که زیاد هستند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست دو افزونه - rezaetemadi - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۵۵ عصر ممنون ولی من نظردهی دقیق مثل آن می خواهم می دانید از چه افزونه ای دقیقا باید استفاده کنم ؟ RE: درخواست دو افزونه - Reza Ganji - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ عصر خود افزونه یا افزونه بهمراه بسته نصبی در سایت جومینا منتشر شده و متاسفانه یادم نیست نام افزونه را ! RE: درخواست دو افزونه - ابوالفضل حیدری - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ صبح اين يه پلاگينه اگر اشتباه نكنم به نام اس كانتنت scontent دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |