![]() |
|
مشکل با کامپوننت jcoment - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با کامپوننت jcoment (/thread-3036.html) |
مشکل با کامپوننت jcoment - mohamad7kl - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ عصر با سلام این موضوع در سایتتان قبلا مطرح شده ولی من همشون رو خوندم و لی جواب نگرفتم. مدت زیادیه که دنبال اینم که امکان درج نظر برای مطالب سایتم بزارم. بارها و بارها کامپوننت جی کامنت رو از جاهای مختلف دانلود کردم و نصب کردم ولی همیشه به محض نصب این کامپوننت دیگه سایت باز نمی شد و مجبور می شدم دوباره اونو حذف کنم تا سایت باز بشه. حالا خواستم ببینم مشکال کجاست؟ آیا روش درستی برای نصبش نمی رم که اینطور می شه یا مشکل دیگه ای است؟؟؟ خیلی وقت لَنگ این کارم لطفا کمک کنید RE: مشکل با کامپوننت jcoment - Reza Ganji - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ عصر آدرس سایت خود را برای بررسی دوستان قرار دهید ! ممکن است بخاطر تداخل افزونه ها باشد و یا موارد دیگه ! RE: مشکل با کامپوننت jcoment - mohamad7kl - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ عصر این هم آدرس سایت:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل با کامپوننت jcoment - احسان افشاری - ۱۷-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ صبح ظاهرا غیر فعال است . درسته ؟ از این کامپوننت هم می توانید استفاده کنید ، ببینید باز هم مشکلی پیش می آید یا خیر . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |