![]() |
|
اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized (/thread-3019.html) |
اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ صبح ![]() ![]() سلام و درود شاید تا به حال دوست داشته اید بکگراند قالب سایت شما یک اسلایدشو باشد ، با این ماژول میتوانید یک اسلایشو در بکگراند قالب خود ایجاد کنید ! ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - memare-ahvaz - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ صبح خوب این اسلاید شو به چه دردی میخوره؟ آخه توی دمو که فقط بالای سایت به ارتفاع 1 سانتیمتر 1 عکس هست که عوض میشه سازنده این اسلاید شو وقت خودشو هدر داده از نظر من
RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - مرتضی محمدجانی - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ صبح دوست عزیز اگر دقت کرده باشید این اسلاید شو بکگراند قالب را تعویض می کند . شما می فرمایید یک سانتیمتر در اصل بکگراند قالب می باشد که تعویض می شود . معمولا در سایت ها ی بازی و گرافیکی بالا کاربرد دارد. موفق باشید
RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - memare-ahvaz - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ صبح خوب معنای بک گراند یعنی پشت زمینه.درسته؟ خوب این 1 سانت که نمیشه پشت زمینه میشه حاشیه اما بازم دست استاد گنجی درد نکنه متشکرم ![]() ![]()
RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ عصر بسته به مانیتور و ریزولیشن مانیتور هم داره و در مانیتورهای واید بیشتر نمایش داده میشه ! اگر دمو را مانند تصویری که من قرار دادم مشاهده نکردید این نشون میده مانیتور شما واید نیست ! RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - ابوالفضل حیدری - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ صبح منظورتون از يك سانت دقيقاً كجاست؟ من دارم دمو را چك ميكنم و دقيقاً كل پس زمينه تعويض ميشه. به نظر من افزونه فوق العاده جالبي هست و از جناب آقاي گنجي سپاس گذارم. RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - صدرا حسابی - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ صبح من فهمیدم چی شده آقای گنجی هم اشاره کردن بالا! آره افزونه جالبیه، این سایز سایتش رو عددی داده و درصدی نیست و چون مانیتور دوستمون واید نیست دو طرف قسمت داخلی سایت به مانیتور چسبیده و فقط حرکت بالا رو می بینه! |