پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html)
+----- موضوع: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized (/thread-3019.html)

اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ صبح

[تصویر:  1318204144_1_603d5b3db7.jpg] [تصویر:  1316756521_1_a6f3200b3b.png]

[تصویر:  1323113653_1_8ee8e059d9.png]

سلام و درود
شاید تا به حال دوست داشته اید بکگراند قالب سایت شما یک اسلایدشو باشد ، با این ماژول میتوانید یک اسلایشو در بکگراند قالب خود ایجاد کنید !

[تصویر:  1323113923_1_d81501da55.jpg]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - memare-ahvaz - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ صبح

خوب این اسلاید شو به چه دردی میخوره؟
آخه توی دمو که فقط بالای سایت به ارتفاع 1 سانتیمتر 1 عکس هست که عوض میشه
سازنده این اسلاید شو وقت خودشو هدر داده از نظر منLaugh

RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - مرتضی محمدجانی - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ صبح

دوست عزیز
اگر دقت کرده باشید این اسلاید شو بکگراند قالب را تعویض می کند .
شما می فرمایید یک سانتیمتر در اصل بکگراند قالب می باشد که تعویض می شود .
معمولا در سایت ها ی بازی و گرافیکی بالا کاربرد دارد.
موفق باشیدRose

RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - memare-ahvaz - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ صبح

خوب معنای بک گراند یعنی پشت زمینه.درسته؟
خوب این 1 سانت که نمیشه پشت زمینه میشه حاشیه
اما بازم دست استاد گنجی درد نکنه
متشکرمRoseKissInlove

RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ عصر

بسته به مانیتور و ریزولیشن مانیتور هم داره و در مانیتورهای واید بیشتر نمایش داده میشه !

اگر دمو را مانند تصویری که من قرار دادم مشاهده نکردید این نشون میده مانیتور شما واید نیست !

RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - ابوالفضل حیدری - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ صبح

منظورتون از يك سانت دقيقاً كجاست؟
من دارم دمو را چك ميكنم و دقيقاً كل پس زمينه تعويض ميشه.
به نظر من افزونه فوق العاده جالبي هست و از جناب آقاي گنجي سپاس گذارم.

RE: اضافه کردن اسلایدشو به بک گراند قالب با Fun Supersized - صدرا حسابی - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ صبح

من فهمیدم چی شده آقای گنجی هم اشاره کردن بالا! آره افزونه جالبیه، این سایز سایتش رو عددی داده و درصدی نیست و چون مانیتور دوستمون واید نیست دو طرف قسمت داخلی سایت به مانیتور چسبیده و فقط حرکت بالا رو می بینه!