پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html)
+----- موضوع: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel (/thread-30.html)

صفحه‌ها: 1 2

ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۲۵-۹-۱۳۸۹ ۱۲:۰۳ عصر

سلام و درود
توسط این ماژول میتوانید به راحتی در سایت خود تبلیغات گوشه ای ایجاد کنید که کاربران با حرکت موس بر روی آن میتواند تبلیغات زیرین آن را با باز شدن صفحه مانند ببیند.
050505

متاسفانه فکر میکنم سایت سازنده آی پی ایران را مسدود کرده و ممکن است بعضی از دوستان نتوانند دمو این افزونه را مشاهده کنند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - abshar24 - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ عصر

اگه توضیحات و روش استفاده شو پی دی اف میذاشتین بد نبود. زیرا بی سوادایی مث من هیچی ازش سردرنمیارن.
ممنونونتون

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ عصر

شما در هر قسمت که مشکل دارد بیان کنید تا دوستان کمکتون کنند !
نوشتن آموزش برای هر مطلب زمان بر است و از خلاقیت کاربران هم کم میکند.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - محمدرضا بهارلو - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ عصر

شما دقیقا تو چه قسمتی مشکل دارین ؟
توضیح بدین تا دوستان شمارا راهنمایی کننید.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - صدرا حسابی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ عصر

کار با این افزونه مشخصه اگه خواستین نسخه فارسیش رو ازدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می تونید دانلود کنید.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - abshar24 - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ عصر

با سلام
اگه خواسته باشیم عکسا رو جایگزین کنیم و اسماشونو هم عوض کنیم باید کجا رو دستکاری کرد. در ضمن همچنین اگه سایز عکسا رو کم و بیش.
ممنون
عکسا رو با چه فرمت هایی باید ذخیره کرد. هر عکس رو با دو فرمت. یا با یکی.
EyesQuiet

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - abshar24 - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ عصر

مث اینکه کسی جواب نمیده.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۳ عصر

شما افزونه را باز کنید.در پوشه pagepeel_banner بروید و حتی فایل پی اس دی تصویر هم برای ویرایش قرار دارد.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - abshar24 - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ عصر

دوست عزیز آقای گنجی
فایل های پی اس دیشو دیدم ولی من میگم اگه سایزش یا اسم عکساشو خواسته باشم عوض کنم باید از کجا اقدام کنم.
ممنون
فکر کنم که حالا منظورمو درست رسونده باشم.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ عصر

خوب برای تصاویر نیازی نیست تغییر نام بدهید و فقط کافیست جایگزین کنید و برای سایز هم دمو آنلاین قرار دهید تا دوستان راهنمایی کنید چون سایت دمو احتمالا تغییر کرده.