![]() |
|
مشكل منو هاي سايت من - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل منو هاي سايت من (/thread-2935.html) |
مشكل منو هاي سايت من - rezaetemadi - ۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر سلام من در منو باز شونده سايتم مشكل دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا كمكم كنيد RE: مشكل منو هاي سايت من - شاهین سمیع عادل - ۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ عصر قالب را خودتان فارسی کرده اید ؟ آخرین تغییراتی که در قالب داده اید چه بوده ؟ RE: مشكل منو هاي سايت من - rezaetemadi - ۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ عصر نه من فارسي نكرده ام از يك جايي گرفتم منظورم اينكه از يك سي دي گرفتم براي شركت لوتوس است ، RE: مشكل منو هاي سايت من - صابرمحمدی - ۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ صبح این قالب کامل بهینه نشده. RE: مشكل منو هاي سايت من - rezaetemadi - ۹-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ عصر خوب باید چه کار کنم تا بهینه بشه می شود مرا راهنمائی کنید ، خیلی ممنون می شوم چون خیلی این قالب را نیاز درام RE: مشكل منو هاي سايت من - صابرمحمدی - ۹-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ عصر شما این فایل ها رو جایگزین کنید و نتیجه رو در همین پست اعلام کننید RE: مشكل منو هاي سايت من - rezaetemadi - ۹-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ عصر وای خدا ممنون درست شد فقط یک مشکل دیگر یک سری به سای بزنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کمی متن منوها جابجب شدند بعد من اگر بخواهم فلش روی منوهای باز شونده را درست کنم باید چه کار کنم ؟ RE: مشكل منو هاي سايت من - rezaetemadi - ۱۱-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ صبح دوستان من باید چه کار کنم که منو های سایت من درست نشان داده شوند کمی بهم ریختگی دارند خودتان توجه کنید متوجه می شوید متن از کادر منو زده بیرون RE: مشكل منو هاي سايت من - صابرمحمدی - ۱۱-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۴۷ صبح این فایل رو جایگزین کن |