![]() |
|
دسترسی به فایل روی هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دسترسی به فایل روی هاست (/thread-2910.html) |
دسترسی به فایل روی هاست - amirkhan_20 - ۶-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ صبح با سلام من روی هاست شرکت جوملا 1.7.3 رو نصب کردم . البته از طرف شرکت پشتیبان هاست شرکت 1.7.3 نصب شده و یوزر ادمین برای من ارسال شده . حالا مشکل من اینجاست که برای تغییر فایل های عکس مثلا برای template beez_2 اون نوار ابی که کنارش یه نوار سبز هست رو نمیتونم عوض کنم. میشه یک راهنمایی کنین که باید چکار گنم ؟ اگه پلاگین یه چیزی هست که نصب کنم و بتونم از همین منو ادمین اون فایل ها رو ببینم ممنون میشم که منو راهنمایی کنین.[/i] RE: دسترسی به فایل روی هاست - ابوالفضل حیدری - ۶-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ صبح سلام از كامپوننت eXtplorer استفاده كن. RE: دسترسی به فایل روی هاست - amirkhan_20 - ۶-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ عصر با تشکر از شما دوست عزیز . بسیار عالی بود
RE: دسترسی به فایل روی هاست - ابوالفضل حیدری - ۶-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ عصر خواهش میکنم امیدوارن پارس جوم بتونه همیشه بهترین دوست وب مسترهای ایران باشه |