![]() |
|
چطور میشه نظر سنجی را به این عکس لینک کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چطور میشه نظر سنجی را به این عکس لینک کنم؟ (/thread-2841.html) |
چطور میشه نظر سنجی را به این عکس لینک کنم؟ - MARKO - ۳۰-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ عصر میخوام عکسی را دردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و به نظر سنجی لینک بدم مثلدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چیکار کنم؟ RE: چطور میشه نظر سنجی را به این عکس لینک کنم؟ - rezaetemadi - ۳۰-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر دوست عزیز از طریق منو یک نظر سنجی بساز و بعد لینک آن را به لینک عکس اضافه کن ! به همین راحتی RE: چطور میشه نظر سنجی را به این عکس لینک کنم؟ - MARKO - ۳۰-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ عصر میدونم دوست عزیز ولی من نمیخوام تو منو داشته باشمش میخوام فقط یطوری لینکش و داشته باشم که وقتی کسی رو اون عکس کلیک کرد بره تو نظر سنجی RE: چطور میشه نظر سنجی را به این عکس لینک کنم؟ - rezaetemadi - ۳۰-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ عصر بعد از اینکه منو را ساختی روی منو نظر سنجی کلیک کن ، لینک منو را کپی کن و به عکست اضافه کن سرانجام کار هم منو را غیر فعال کن |