![]() |
|
پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 1.5 (/forum-15.html) +----- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 1.5 (/forum-16.html) +----- موضوع: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا (/thread-2812.html) |
پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - ابوالفضل حیدری - ۲۸-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ صبح سلام امشب يه پلاگين دارم اسمش رو طبق معمول گذاشتم اهورا پلاگين تغيير پس زمينه اهورا با اين پلاگين بدون نياز به تغيير در كد ها و فايلهاي قالب و فقط از طريق تنظيمات ساده پلاگين رنگ و تصوير پس زمينه را تغيير بدين. بهترين كاربردش براي كساني هست كه ميخوان براي مناسبت ها و فصل ها رنگ و عكس بكگراند رو تغيير بدينو اميدوارم به دردتون بخوره [attachment=3035] RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - ابوالفضل حیدری - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ صبح يكي از دوستان پ خ دادن و گفتن پلاگين خطا ميده. من قبل از آپ كردن هركدوم از الحاقات اهورا اونها رو روي دوتا ورژن متفاوت روي هاست تست ميكنم و يكبار هم روي لوكال و در صورت صحت عملكرد اونها رو منتشر مي كنم. بنابراين پيغام هاي خطا احتمالاً ريشه داخلي در سيستم خودتون داره و از الحاقات من نيست. اما اگر باز مشكلي هست لطفاً يه اسكرين شات بگيرين و آپ كنين تا بررسي بشه. مرسي كه پارس جوم رو انتخاب كردين RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - صدرا حسابی - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ صبح من هنوز افزونه که زحمتش رو کشیدید استفاده نکردم ولی این پلاگین هم برای این کار قابلیت های خیلی زیادی داره: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - ابوالفضل حیدری - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ صبح مرسي صدرا جان. دقيقاً مثل هم هستند بدون تفاوت RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - majid33 - ۲-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ عصر موقع نصب این خطارو داد نمی تواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد. RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - ابوالفضل حیدری - ۲-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ عصر (۲-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ عصر)majid33 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. احتمالاً مشکل داخلی و از سیستم جوملای شماست چون من قبل از انتشار روی هاست و لوکال تست میکنم. یه بار دیگه تست کنین RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - sattar6570 - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ عصر خطا ميده نمیتواند فایل XML را پيدا كند RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - ابوالفضل حیدری - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ عصر درود لطفاً دانلود و تست كنين مشكلي نداره RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - shahnaz - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ صبح ببخشید این پلاگین چقدر قابل اعتماده؟ و آیا میشه روی قالب های مختلف مثلا Rtl نصب و فعال کرد؟ RE: پلاگين تغيير پس زمينه اهورا - محمدسلیمانی - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ صبح بله میشه ولی پیشنهاد میکنم تمام افزونه هایی که میخواید درسایت خودتون استفاده کنید حتما قبلش روی لوکال تست کنید |