![]() |
|
روش راست چین کردن اسکریپت ویدئو آنلاین phpmelody1.6.6 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: روش راست چین کردن اسکریپت ویدئو آنلاین phpmelody1.6.6 (/thread-2785.html) |
روش راست چین کردن اسکریپت ویدئو آنلاین phpmelody1.6.6 - mani1746 - ۲۶-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ صبح با سلام میخواستم اگه میشه روش راست چین کردن و فارسی سازی phpmelody1.6.6 رو اگه میشه توضیح بدین و یا اگه کسی فارسی شدشو داره لطفا بزاره. این لینک دانلود : لینک دانلود به دلیل تجاری بودن حذف شد ! لطفا راهنمایی کنید و این سایتم فارسی کرده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: روش راست چین کردن اسکریپت ویدئو آنلاین phpmelody1.6.6 - Reza Ganji - ۲۶-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ عصر براي فارسي سازي به غير از ترجمه زبان و فارسي سازي قست هاي مختلف مانند تقويم و... بايد قالب اسكريبت رو فارسي كنيد و فارسي سازي قالب ها هم بيشتر توسط ويرايش سي اس اس انجام ميشه. من فكر ميكنم اين اسكريبت نال شده است و فارسي اون هم درنت موجود است RE: روش راست چین کردن اسکریپت ویدئو آنلاین phpmelody1.6.6 - mani1746 - ۲۶-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ عصر میتونین بیشتر در موردش توضیح بدین اگه میشه فایلو دانلود کنین یه نگاهی بندازین. من ترجمه زبانشو تا نصفه کردم ولی نمیدونم باید چطور به قالب اضافه کنم و یا از کجا تعریف کنم که برای انتخاب زبان فارسیم نشون بده. در ضمن برای راست چین کردنش چیکار کنم. هر چقدر گشتم فارسیشو پیدا نکردم لطفا کمک کنید RE: روش راست چین کردن اسکریپت ویدئو آنلاین phpmelody1.6.6 - Reza Ganji - ۲۷-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ صبح ابتدا عرض کنم این اسکریپت نال شده است و امنیت کافی رو ندارد ! برای ترجمه هم باید کمی تجربه داشته باشید و اگر کسی بود که باشما همکاری کند بهتر است ! اگر من باشم نسخه اصلی رو خریداری میکنم و بعد استفاده میکنم چون به ریسکش نمی ارزه یک سایت با اسکریپت نال شده راه اندازی کرد ! ترجمه هر اسکریپت هم فرق میکند و در هنگام ترجمه باید دید چه تغییراتی باید انجام داد ! برای قالب باید ببینید که قالب در کدام پوشه قرار داده شده و ساختار قالب های اسکریپت ها کمی با هم فرق میکنند ! برای اضافه کردن زبان هم باید در تنظیمات بگردید و متاسفانه من با این اسکریپت کار نکردم ! دیگر اینکه با جوملا هم میشه همچین سایتی که نمونه قرار دادید راه اندازی کرد ! لینک دانلود به دلیل تجاری بودن حذف شد و تاپیک به بخش مشکلات عمومی منتقل شد ! |