پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment (/thread-2700.html)

صفحه‌ها: 1 2

درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - arash2860 - ۱۵-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ عصر

سلام
وقت بخیر
بنده امروز کامپوننت نظر دهی Jcomment جومینا رو نصب کردم
با سپاس از دوستان بابت این افزونه
در صفحع اول زیر خلاصه خبر عبارت " افزودن نظر جدید " درج می شه ... به چه صورت باید این عبارت رو حذف کنم ؟
با سپاس

[تصویر:  hfuzonr10at7p3oyv2.jpg]

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - پیام عمرانی - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ صبح

در فایل استایل jcomment به دنبال کلاس .jcomments-links بگردید و کد زیر رو اضافه کنید

کد:
disply:none;

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - arash2860 - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ صبح

با سپاس از توجه شما
در پوشه های کامپوننت دو فایل style_rtl و style هست
کدوم رو باید ویرایش کرد ؟

لینک دانلود افزونه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و اینکه اون کدی رو که گفتین به چه صورت قرار بدم ؟!

.jcomments-links {margin-top: 10px; clear:both; text-align: left }

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - Reza Ganji - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ صبح

کد زیر را به آخر فایل تمپلیت دات سی اس اس در پوشه قالب shar5 اضافه کنید کار میکنه !
کد:
.comments-link {
    display: none;
}

من بصورت انلاین رو سایت شما تست کردم !

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - arash2860 - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ صبح

سپاسگزارم
درست شد ...

اما مثل اینکه یه مشکل به وجود اومده !!!
تا قبل از این تغییر نظرات رو ارسال می کرد ...
اما حالا وقتی می خوام نظر وارد کنم در بخش فیلد نام هم نام رو می نویسم اما ارور می ده که نام رو وارد کنید ...
به نظرتون مشکل از کجاست ؟!
لطفا تست بفرمایید ...
حالا ارور می ده نام رو وارد کنید !!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - Reza Ganji - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ صبح

خوب ممکن است با حذف اون قسمت این مشکل بوجود بیاد !
صبر کنید تا دوستان دیگر هم تست کنند و همچنین اقای عمرانی !

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - arash2860 - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۳۲ صبح

(۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب ممکن است با حذف اون قسمت این مشکل بوجود بیاد !
صبر کنید تا دوستان دیگر هم تست کنند و همچنین اقای عمرانی !

اون کدی رو که به انتهای css اضافه کردیم رو دوباره حذف کردم یعنی مثل قبل اما جالبه که دوباره این ارور داده می شه !
مثل اینکه جای دیگه ایراد پیدا کرده ...
به هر حال کد رو دوباره به انتهای فایل css قالب اضافه کردم ... تا راه حلی برای این مشکل پیدا کنم
[تصویر:  21yw9mzivafmj6ahaqv4.jpg]

لطفا تست کنید :

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - پیام عمرانی - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ صبح

اون کدی که استفاده کردید هیچ ربطی نداره
شما افزونه رو از جای دیگری بگیرید و تست کنید

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - arash2860 - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ صبح

(۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اون کدی که استفاده کردید هیچ ربطی نداره
شما افزونه رو از جای دیگری بگیرید و تست کنید

استاد تا بعد از ظهر درست کار می کرد !

RE: درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment - پیام عمرانی - ۱۶-۸-۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ صبح

افزونه خاصی نصب نکردید ؟