![]() |
|
ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu (/thread-270.html) |
ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu - Reza Ganji - ۱۷-۱۰-۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ عصر ![]() سلام و درود توسط این ماژول میتوانید با آیکن های دلخواه خود منو ایجاد کنید و فقط کافیست آن را نصب و تنظیمات را انجام دهید. برای دیدن منوهای ساخته شده به دمو مراجعه کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu - وحید سیدی - ۱۸-۱۰-۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ صبح سلام دستتون درد نکنه من که حتما از این افزونه استفاده خواهم کرد واقعا عالی بود. RE: ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu - Reza Ganji - ۲۹-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ عصر براي دانلود ورژن جديد و بروز رساني شده سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 به تاپيك زير مراجعه كنيد!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu - unique2009 - ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح دوست عزیز من از جوملا 2.5 استفاده میکنم و این مازول رو نصب کردم ولی اصلا چیزی نشون نمیده با اینکه منوی اول رو تعریف میکنم ولی چیزی انتشار داده نمیشه میشه آموزش بدین ایجاد منو با آیکن به وسیله ماژول Ninja Simple Icon Menu - sfmhoo - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ صبح سلام در سایت جوملا ورژن جدید این افزونه که ظاهراً با جوملا سازگاری داره قرار داده شده.اینم آدرس پست مربوطه در سایت جوملا: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانلود مستقیم: [attachment=5747] دانلود از سایت سازنده: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |