![]() |
|
زیرمنو-submenu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 1.5 (/forum-7.html) +----- موضوع: زیرمنو-submenu (/thread-2677.html) صفحهها: 1 2 |
زیرمنو-submenu - sahar20 - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ صبح با سلام. من میخوام برای منوی قالبم زیر منو یا به عبارتی submenuتعریف کنم ولی به مشگل برخوردم ممنوم میشم راهنماییم کنید. یک عکسم پیوست کردم که دور اون زیر منو ها رو با رنگ ابی مشخص کردم.که در اینجا خبرخوان و اخبار زیر منوی لینکستان هست. مرسی. RE: زیرمنو-submenu - شاهین سمیع عادل - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ صبح سلام دوست عزیز اگر ممکن است بیشتر توضیح دهید دقیقا مشکل چیست ؟ مشکل فاصله ایجاد شده است ؟ آیا می خواهید این منوها زیر منوی عنوان قبلی است ؟ اگر دموی آنلاین بدهید بهتر از تصویر میشود بررسی کرد . RE: زیرمنو-submenu - sahar20 - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ صبح من اون منو رو طراحی نکردم انو واسه شما گذاشتم تا بهتر منظورمو برسونم. کد زیرو من برای منوی سمت چپم تعریف کردم میخوام زیر من داشته باشم مثل عکسی که گذاشتم میشه بگید باید چه کدی رو اضافه کنم. با تشکر. کد php: #left .moduletable ul li {width:220px ;background-image:url(../images/ul.png);background-repeat:no-repeat;background-position: top left;padding-left:20px;line-height:30px;margin-bottom:2px;margin-left:7px;} برای لیست هام از ul li استفاده کردم حالا اگه بخوام برای این لیست ها زیر منو تعریف کنم باید چیکار کنم؟ مرسی RE: زیرمنو-submenu - صابرمحمدی - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ صبح دوست گرامی برای قرار دادن زیر منو شما باید هنگامی که منو رو میسازید در تنظیمات گزینه مادر رو مشخص کنید تا منوی ساخته شده زیر مجموعه منوی مورد نظر قرار بگیره RE: زیرمنو-submenu - sahar20 - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ صبح اینو میدونم این کارو انجام میدم ولی میخوام برای اون زیر منو هایی که تعریف کردم استایل خاصی رو براش تعریف کنم.به همین دلیل از شما راهنمایی خواستم. RE: زیرمنو-submenu - sahar20 - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ صبح یکی نیست جواب منو بده؟ ممنون میشم راهنمایی کنی. RE: زیرمنو-submenu - پیام عمرانی - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ صبح شما یه دمو قرار بدید تا بهتر راهنمایتون کنیم هر منو استایل خاص خودش رو داره و باید css رو گسترش داد تا به زیر منو هم استایل بدید RE: زیرمنو-submenu - sahar20 - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ عصر اقای عمرانی نیازی به دموی انلاین نیست شما یکی از قالب های دست ساز جومینا رو نصب کنید و چنتا زیر منو براش تعریف کنید متوجه میشی. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی. RE: زیرمنو-submenu - پیام عمرانی - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۰۵ عصر شما دمو خودتون رو قرار بدید تا راهنمایی بشید شاید جومینا استایل خاصی به منوهاش میده و راستش توقع داریم دوستان برای رفع مشکلشون حداقل همکاری رو انجام بدن RE: زیرمنو-submenu - sahar20 - ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ عصر من از همین قالب مگا دانلود استفاده میکنم الانم سایتم روی لوکال هستش. یه عکسم گذاشتم که همه چی واضح میباشد. |