![]() |
|
نحوه کشیدن کادر دور موقعیت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نحوه کشیدن کادر دور موقعیت (/thread-2665.html) |
نحوه کشیدن کادر دور موقعیت - rezaetemadi - ۹-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ صبح سلام دوستان من می خواهم دور موقعیت های یک ماژول کادر بیاندازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به سایت بالا بروید من می خواهم مثبل دور قسمت تقویم فرهنگی و تب ها و ما بقس قسمت ها یک کادر بیاندازم می شود راهنمائی ام کنید یه css هم آشنایی لازم ندارم RE: نحوه کشیدن کادر دور موقعیت - پیام عمرانی - ۹-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ صبح شما با دادن دستور border میتونید کادر قرار بدید برای تمام ماژول ها بخواهید باید برای کلاس .moduletable این صفت را تعریف کنید RE: نحوه کشیدن کادر دور موقعیت - rezaetemadi - ۹-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ صبح می شود کمی بیشتر توضییح بدهید ؟ دقیقا باید چه کار کنم؟ RE: نحوه کشیدن کادر دور موقعیت - شاهین سمیع عادل - ۹-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ صبح شما اگر بخواهید دور ماژول های بالا یک کادر بیاندازید می توانید این کد را به انتهای فایل style.css قالب خود اضافه کنید : کد: .zt-user zt-box .moduletable {کد: .globalnews .gn_header_1 , .globalnews .gn_static_1{ |