![]() |
|
کتابخانه تمام فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کتابخانه تمام فارسی (/thread-2651.html) |
کتابخانه تمام فارسی - rezaetemadi - ۷-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ عصر سلام من به دنبال یک کامپوننت کتابخانه تمام فارسی می گردم کسی سراغ دارد در ضمن امکاناتش هم زیاد باشد RE: کتابخانه تمام فارسی - Reza Ganji - ۷-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاموننتی که در آدرس بالا هست تست کنید.فکر میکنم بهترین نسخه پارسی موجود باشه ! RE: کتابخانه تمام فارسی - rezaetemadi - ۷-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ عصر این کامپوننت دانلود نمی دهد من می خواهم کامپوننت طوری باشد که کاربر بتواند کتاب را دانلود کند بعد تعداد دانلود کتاب را نمایش دهد آیا چیز دیگری وجود دارد اگر نیست نظر شما چیست که از فوکا دانلود استفاده کنم RE: کتابخانه تمام فارسی - احسان افشاری - ۷-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ عصر فکر کنم فوکا دانلود نیاز شما رو براورده کند! RE: کتابخانه تمام فارسی - Mojtaba Pordel - ۸-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ صبح تو اون كامپوننت كتابخانه تا اونجايي كه يادمه ميشد فايل ايبوك هم اضافه كرد |