![]() |
|
یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید (/thread-2614.html) صفحهها: 1 2 |
یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - MARKO - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ صبح سلام دوستان 2روز نبودین حسابی کلافه شدم نمیدونم چیکار کردم یا چیرو پاک کردم که که سایتم فقط صفحه اصلیش نمایش داده میشه و بقیه لینکاش ارور میده میگه کامپوننت موجود نیست تورو خدا کمکم کتید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - پیام عمرانی - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ صبح فایل htaccess رو چک کنید و همچنین از تنظیمات سف جوملا مطمئن بشید RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - MARKO - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ صبح مثلا چه چیزشو چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخم هنک کرده RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - پیام عمرانی - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ صبح شما سف رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - MARKO - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ صبح آره درست شد پس چرا اینطوری شد؟؟؟؟؟؟؟ الآن پس چطوری سایتم به موتورهای جستجو معرفی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/ با این وضع نمیشه سایتم معرفی بشه که!!!! چیکار کنم؟؟ RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - پیام عمرانی - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ صبح مشکل شما از htaccess هست دسترسی بدید تا اگه بشه براتون درست کنم RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - MARKO - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ عصر داداش مشخصات و فرستادم مرسی بابت لطفت RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - پیام عمرانی - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ عصر مشخصات هاست رو در پیام خصوصی ارسال کنید برای تغییرات htaccess باید وارد هاست شد RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - MARKO - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ عصر فرستادم داداش RE: یه مشکل وحشتناک برام پیش اومده لطفا کمکم کنید - پیام عمرانی - ۲-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ عصر مطمئنید ؟ چیزی برای من ارسال نشده در پیام خصوصی بزارید حتما |