![]() |
|
طریقه نصب بسته camber-rocketTheme - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: طریقه نصب بسته camber-rocketTheme (/thread-2602.html) |
طریقه نصب بسته camber-rocketTheme - bety - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ صبح سلام من بسته camber-rocketTheme رو تو چندتا پارت فشرده مختلف دانلود کردم ولی حالا نمی دونم همه رو باید تو یه فولدر اکسترکت کنم یا نه؟ اینم اسامی فایل های فشرده ای که دانلود کردم: rt_camber rt_camber_j15 rt_camber_j15-bundle rt_camber_j15-extensions rt_camber_j15-sources rt_camber_j15-tutorials rt_camber-bundle rt_camber-extensions RE: طریقه نصب بسته camber-rocketTheme - Reza Ganji - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ صبح rt_camber_j15 این باید قالب باشه rt_camber_j15-bundle این هم باید فرم ورک مورد نیاز باشه که بدون اون قالب اجرا نمیشه rt_camber_j15-sources این هم فایل های سورس قالب مانند پی اس دی لوگو و غیره باید باشه rt_camber-extensions این هم بسته افزونه های مورد نیاز برای شبیه شدن به نمونه دمویی که در سایتش گذاشته باید باشه ! ولی کم کم داریم میریم تو کار وارز !!! |