![]() |
|
پلاگین نمایش تبلیغات گوشه ای - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html) +----- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 2.5 (/forum-122.html) +----- موضوع: پلاگین نمایش تبلیغات گوشه ای (/thread-2566.html) |
پلاگین نمایش تبلیغات گوشه ای - vahid.exe - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ صبح سلام. واسه کاربرای جوملا یه هدیه دارم ، دیگه لازم نیست 30000 تومان هزینه کنید تا یه تبلیغ گوشه ای بذارید تو سایتتون ! از این به بعد میتونید به صورت رایگان این امکان رو فراهم کنید ! توسط این پلاگین می توانید یک تبلیغ گوشه ای بسیار زیبا در وبسایت خود ایجاد نمایید که با قرار گرفتن ماوس بر روی تبلیغ لایه کنده می شود و تبلیغ نمایش داده می شود . دمو آنلاین از سایت خودم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ( دمو 1.5 و 1.7 مانند هم هست ) توضیحات سایت سازنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دقت کنید که : فقط از تصویر با فرمت png پشتیبانی می شود . منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پلاگین نمایش تبلیغات گوشه ای - Mojtaba Pordel - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ صبح سلام از فايل فلش هم پشتيباني ميكنه دوست عزيز: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پلاگین نمایش تبلیغات گوشه ای - vahid.exe - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ صبح سلام این پلاگین برای جوملا 1.7 است، از فلش پشتیبانی نمی کند ! تو این سایتی که گذاشتید از ماژول page peel و برای جوملا 1.5 استفاده شده که همینطور که گفتید از فلش پشتیبانی میکنه . که در این تاپیک مطرح شده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زندگیتان سپید . پلاگین نمایش تبلیغات گوشه ای - NiGli.ir - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ صبح یک مشکلی هست اینجا برای من وقتی رو قسمت سمت چپ میای صفحه تا نمیشه و فقط لینک دار هستش مشکلش کجاست ؟ |