![]() |
|
منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style (/thread-254.html) |
منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۸۹ ۱۱:۱۰ عصر ![]() سلام و درود توسط این ماژول میتوانید یک منو آکاردئونی بسیار زیبا در سایت خود ایجاد کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]()
RE: منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style - maryjon - ۱۶-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ صبح خاهش می کنم بمن بگین کد استفاده از پلاگین توضیح بدید . در کدوم فایل باید اون تگ را وارد کنم؟ میخام منوی سایرم اکارئونی بشه ![]() و یک سوال دیگه . ایا این ماژول با IE مشکل داره؟ RE: منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style - Reza Ganji - ۱۶-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ صبح من در تاپيك قبلي هم خدمت شما عرض كردم كه چه روشي را تست كنيد! متاسفانه ie6 به خاطر قديمي بودن نميتواند درست كدها رو تجزيه تحليل كند و به همين خاطر مشكلات زيادي به وجود مي آورد! اگر مايل هستيد از منو عمودي جومينا استفاده كنيد ولي اگر قادر به ويرايش سي اس اس ها هستيد افزونه دلخواه را اگر مشكل داشت بهينه كنيد! من پيشنهاد كردم كه از ارتيستر 2.5 استفاده كنيد و طبق اموزش جومينا فارسي سازي كنيد! دركل فكر ميكنم با ie6 كمي مشكل داشته باشد چون سايت سازنده با ie6 اصلا بالا نمياد! RE: منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style - tarantino - ۱۶-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ صبح بعد از نصب اين پلاگين به مديريت پلاگين ها رفته فعالش كنيد سپس در بخش ماژولها ، يك ماژول دستي (HTML) جديد ايجاد كنيد در قسمت ويرايشگر ماژول كد زير را قرار بديد کد: {Accordion_Menu_Apple_style}همانطور كه مشاهده ميكنيد يك تگ وجود دارد كه مابين آن لينكها خودتون رو ميتنيد قرار بديد براي مثال اگر من 2 تا لينك دارم به اسم " درباره ما" و " تماس با ما" به صورت زير لينكهاي خودم رو در قسمت مربوطه وارد ميكنم: کد: {Accordion_Menu_Apple_style}RE: منو آکاردئونی زیبای Accordion Menu Apple style - mehrabaria - ۱۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ عصر سلام میشه تو در تو هم کار کرد به صورت درختی |