![]() |
|
توضیحات در مورد کامپونتت WEBO Site SpeedUp - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: توضیحات در مورد کامپونتت WEBO Site SpeedUp (/thread-2539.html) |
توضیحات در مورد کامپونتت WEBO Site SpeedUp - mani1746 - ۲۴-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح با سلام خدمت شما سروران گرامی میخواستم اگه کسی در مورد تنظیمات این کامپوننت که برای بالا بردن سرعت سایت هست میدونه لطف کنه. من ورژن 1.1.3 این کامپوننت که نال شده هست دارم که وقتی نصب میشه دیگه زیر سایت لوگوشو نمیاره ولی تنظیمات اینو دقیق نمیدونم. اگرم کسی کامپوننت یا ماژولی که واقعا بتونه سرعت لود سایتو بالا ببره داره معرفی کنه یا لصف کنه لینکشو بده. RE: توضیحات در مورد کامپونتت WEBO Site SpeedUp - پیام عمرانی - ۲۴-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ صبح معمولا این کامپوننت ها با فشرده سازی فایلهای css و js کمی از حجم سایت رو کم میکنند بدین صورت هست که سرعت سایت بالا میره افزونه رو برام ارسال کنید تا تنظیماتش بررسی شود RE: توضیحات در مورد کامپونتت WEBO Site SpeedUp - mani1746 - ۲۴-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ عصر با سلام اگه کسی ورژن جدید نال شده این کامپوننت و تنظیماتشو داره لصف کنه لینک بده من بعد از ظهر ورژن 1.1.3 نال شدشو تو سایت میزارم . RE: توضیحات در مورد کامپونتت WEBO Site SpeedUp - Reza Ganji - ۲۴-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ عصر متاسفانه در انجمن پارس جوم افزونه های نال شده و وارز قرار داده نمیشوند ولی ارسال در پیام خصوصی مشکلی ندارد ! اگر کسی از دوستان داره میتونه برای شما از طریق پیام خصوصی ارسال کنه ! |