پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت (/thread-2492.html)

ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت - nawab - ۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ صبح

با سلام خدمت همه اساتید من این درخواست رو تو جومینا بخش درخواست ها که مدیرش آقای گنجی بود مطرح کردم و دیدم که اون بالا نوشته بود آقای گنجی در حال بازدید از این مطلب و خوشحال منتظر جواب شدم ولی دریغ از یک کلمه این بود اومدم به مقر اصلی
غرض از مزاحمت این بود که می خواستم بپرسم آیا پلاگین یا رولی هست که بشه کامپوننت Learning Management System که سابقا من از tcjoomla گرفته بودم رو با آلفا یوزر ارتباط داد یعنی کاربر پس از آموزش یا دریافت نمره و مدرک امتیاز بگیره؟
اصلا این کامپوننت Learning Management System این قابلیت رو داره ؟ چون فکر می کنم خیلی قدیمیه البته خیلی هم کامله.
اگر کامپوننت آموزشی (البته فارسی) که با آلفا یوزر هم مرتبط بشه می شناسید لطفا" معرفی کنید.
با تشکر فراوان

RE: ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت - پیام عمرانی - ۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ صبح

اگر درست یادم باشد یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشتند با این کامپوننت
در صورت مشاهده سریعا اطلاع رسانی میکنیم

RE: ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت - nawab - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ صبح

با سلام آقای عمرانی هنوز مشاهده نکرده ایدEyes
اگر با شماهده قضیه حل نمی شه می تونید برام یک رول یا پلاگین بنویسید. البته نه رایگان ولی خوب با ماهم کنار بیاین

RE: ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت - پیام عمرانی - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ صبح

جناب یزدی متاسفانه هنوز نه
شما افزونه رو برای من ارسال کنید تا بررسی کنم
البته افزونه جدیدی موجود هست که در حال بررسی و فارسی سازی هست
البته در اولویت نیست

RE: ارتباط کامپوننت آموزشی با آلفا یوزر پوینت - Reza Ganji - ۲۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ عصر

سلام
من تاپیک هایی رو که بلد باشم حتما پاسخ خواهم داد !
من معمولا بیشتر تاپیک ها رو نگاه میکنم و اونهایی رو که مطمئن هستم و میدونم پاسخ میدم و اگر تاپیکی بی پاسخ بمونه در موردش جستجو و تحقیق میکنم و باز هم اگر پاسخ مناسبی پیدا شد پاسخ میدم !