![]() |
|
مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! (/thread-2484.html) |
مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ صبح سلام خدمت همه دوستان عزیز ! من برای ورود به مدیریت سایت با مشکل روبرو شدم و در لوکال میتونم وارد بشم ولی روی هاست ممکن نیست ! میشه راهنمایی کنید ؟ ممنون RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - Reza Ganji - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ صبح پسورد رو فراموش کردید ! اگر اینطوره راه داره ولی اگر یکباره اینطوری شده شاید به سایت شما حمله شده ! تاپیک زیر را مطالعه کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ صبح سلام و شب بخیر جناب گنجی ! خیر پسور را فراموش نکرده ام ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من با یوزر و پسور مدیریت نه از صفحه ادمین و نه از صفحه کاربری نمی تونم وارد بشم. وقتی وارد میکنم مجدد بدون هیچ پیغامی به صفحه قبل برمیگردد. بنده یوزر و پسور را در پیغام خوصوصی برای شما ارسال میکنم .شما هم تست بفرمایید. ممنون البته من احساس میکنم از پرمیشن ویا سشن ها باشد ولی دقیقا نمیدونم کدوم قسمت. RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - Reza Ganji - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ صبح حتما الان تست میکنم ! RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ صبح ممنون منتظر جواب شما هستم. RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - Reza Ganji - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ صبح متاسفانه ارور زیر رو میده ! کد: Fatal error: Class 'JCacheCallback' not found in /home/tsrights/public_html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 117اگر دوستان هم بررسی کنند این ارور برای چی هست خوبه ! بعد از گرفتن بک اپ پوشه کش رو از طریق کنترل پنل یکبار خالی کنید و تست کنید ! RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ عصر اگر هنوز مشکل پا برجاست دسترسی بدید تا تست کنم RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۴۷ عصر سلام دوستان عزیز ! مشکل همچنین با مشکل دیگری همچنان پا برجاست. من در پیغام خصوصی برای شما ارسال میکنم دسترسی را. ممنون ![]() ![]() هر در از این باغ بری میرسد !!! Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/tsrights/public_html/configuration.php:1) in /home/tsrights/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/tsrights/public_html/configuration.php:1) in /home/tsrights/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tsrights/public_html/configuration.php:1) in /home/tsrights/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426 RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ عصر مشکل میتونه از سرور شما باشه دسترسی host بدید RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ عصر ممنون جناب عمرانی ! در پیام خصوصی ارسال شد. |