![]() |
|
درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap (/thread-2483.html) |
درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - Reza64 - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۲۲ صبح با سلام میخاستم با کامپوینت JM Sitemap نقشه سایت واسه گوگل ایجاد کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور اینکار رو انجام بدم RE: درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - Reza Ganji - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ صبح من این افزونه را در لوکال نصب کردم ولی برای من بالا نیومد ! در سایت سازنده فایل پی دی اف راهنما قرار دارد و میتونید دانلود و مطالعه کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ عصر دوست عزیز به نظر من با xmap کار کنید که جواب پس داده RE: درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - ariatm - ۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ صبح آقای مهندس عمرانی من جوملا 1.5.23 است xmap جواب میده یا مخصوص جوملا 1.6 است RE: درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - پیام عمرانی - ۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ عصر با 1.5.23 هم جواب میده RE: درست کردن نقشه سایت با کامپوینت JM Sitemap - شاهین سمیع عادل - ۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ عصر من خودم از Xmap جوملافارسی ( مامبولرن ) استفاده کردم و خیلی خوب جواب میده . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |