![]() |
|
ماژول نمایش اخبار Global News - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html) +---- موضوع: ماژول نمایش اخبار Global News (/thread-248.html) |
ماژول نمایش اخبار Global News - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۸۹ ۰۴:۵۱ صبح ![]() ![]() سلام و درود توسط این ماژول میتوانید مطالب سایت خود را به زیبایی در موقعیت دلخواه نمایش دهید.نمایش اخبار و مطالب به صورت رندوم و جدیدترین ها و یا محبوترین ها و یا به طور پیش فرض یا بخش و مجموعه دلخواه نمایش دهید.دارای تنظیمات کاملی جهت نمایش مطالب نیز میباشد. برای درک کارایی این ماژول دمو افزونه را مشاهده کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخرین ورژن افزونه به پیوست اضافه شد و نسخه های قبلی حذف شد !
اشکال دررنگ سرتیتر ها و اعدا گلوبال میوز - mani1746 - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ عصر با سلام میخواستم لطف کنید بفرمائید سرتیتر خبری که در گلوبال نیوز نشون میده چطور میشه از زمینه تفکیک کرد . چون وقتی تو قسمت رنگ زمینه ی جعبه جعبه کد #E6E6E6 وارد میکنم (البته به خاطر اینکه با زمینه سایتم یکی بشه) سرتیتر مجموعه ها و اعداد تعداد اخبار هم تقریبا دیده نمیشه و به رنگ زمینه میشه البته فکر می کنیم جای تو خود ماژول این رنگ رو میشه عوض کرد چون وقتی رنگ زمینه جعبه رو تغییر میدم بازم او رنگش ثابت میمونه . نمونه ای از عکسش رو هم میزارم لطفا راهنمایی کنید با فلش هم توی عکس رنگ تیترها و اعدادرو نشون دام.
RE: ماژول نمایش اخبار Global News - vahid.exe - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ عصر سلام دوست عزیز ![]() از جعبه چینش اجزای خبر می تونید به وسیله html رنگ عنوان رو تغییر دهید. پیشنهاد میکنم از گلوبال نیوز فارسی نسخه پارسا استفاده کنید، چون کامل تر شده و ویژگی های جدیدی هم بهش اضاف شده و کارایی بهتری پیدا کرده. میتونید از اینجا دانلود کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینجا هم طرح هایی آماده برای این ماژول هس که عالی هستند : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید RE: ماژول نمایش اخبار Global News - mani1746 - ۶-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ صبح از ورژن فارسی گلوبال نیوز استفاده می کنم اگه میشه یه کد برای تغییر رنگ این قسمت بگین که کجا بزارم تو قسمت چینش اجزای خبر کد رنگ رو جلوی GN-title میزارم رنگ متن خبر رو تغییر میده لطفا یه کد برام بگین که کجا بزارم . RE: ماژول نمایش اخبار Global News - majid33 - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ عصر سلام یه مشکل با این افزونه دارم زمانی که مطب جدیدی اضافه میکنم در اول اخبار قرار نمیگیره مشکل از کجاست ضمناً ترتیب بندی مقالات رو روی جدیدترین ها گذاشتم مشکل از کجاست RE: ماژول نمایش اخبار Global News - هستی دو - ۸-۲-۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ عصر خیلی خیلی ممنونم ....دنبال گلوبال ننیوز جوملا 1.5 بودم آخ جونکمکت.ن خیلی بزرگ بود |