![]() |
|
درخواست اسلاید شو مثل یاهو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست اسلاید شو مثل یاهو (/thread-2426.html) |
درخواست اسلاید شو مثل یاهو - ahmad19 - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ صبح سلام دوستان کسی اسلاید شویی برا 1.7 سراغ داره که عین یاهو باشه پیدا کردم که شبیه بوده ولی عینش نبوده من عین برا یاهو رو لازم دارم ممنون می شم اگه دوستان دیدن لینک بزارن RE: درخواست اسلاید شو مثل یاهو - Reza Ganji - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ صبح فکر میکنم منظور شما تب ساز است که در صفحه نخست نمایش داده شده ! دقیقا مانند اون نه ولی در انجمن تب ساز و اسلایدشو و اسلایدر را جستجو کنید نمونه زیاد هست ! RE: درخواست اسلاید شو مثل یاهو - ahmad19 - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ صبح نه اسلاید شوش اینجوریه که مثلا 20 تا انتخابو برات 4 تا 4 تا نمایش می ده اگه یه سر برید اسلاید شو یاهو رو ببنید متوجه می شید چی می گم RE: درخواست اسلاید شو مثل یاهو - Reza Ganji - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ عصر از تاپیک زیر میتونید دریافت کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |