![]() |
|
ماژول HTML - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ماژول HTML (/thread-2421.html) |
ماژول HTML - Reza64 - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ صبح ماژول html جوملا رو پاک کردم میخام نصبش کنم میگه بلاگین وارث رو فعال کن وقتی هم فعال میکنم بازم نصب نمیشه و پیغام میده ماژول نصب: No module file specified لطفا راهنمایی بفرمایید RE: ماژول HTML - Reza Ganji - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ صبح بسته جوملا را روی جوملای فعلی اکسترکت کنید و نصب نکنید و بعد از اکسترکت فقط پوشه اینستال را حذف کنید !!! بک آپ فراموش نشود ! این راحترین ها برای تعمیر است ولی اگر به هر ترتیب به مشکل خوردید از کامپوننت jumi استفاده کنید که بهترین افزونه برای نمایش کدهای html است! RE: ماژول HTML - ariatm - ۱۳-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ صبح این کار روهم میتونید بکنید که برید داخل پوشه ماژولها در هاستتون و یک دایرکتور به نام mod_custom بسازید و فایلی رو که پیوست کردم رو آپلود کنید بعد از آپلود extrac کنید خودم قبلا تست کردم جواب میده RE: ماژول HTML - 3-tnt6667 - ۱۳-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ صبح درود تمام دستورالعمل دوستان صحیح می باشد ولی برای کاربران ریسک بیشتری دارد و باید بک آپ گیری شود این حرفا. ماژول هسته جوملا رو بیخیال شویو اینو چک کنی با امکان فراخونی کد هرکاری می خوای می تونی با این بکنی RE: ماژول HTML - Reza Ganji - ۱۵-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ عصر البته هیچ کدوم از این توصیه ها دارای ریسک نمی باشد و نمیدونم بر چه اساس این توصیه را کردید ! ولی درکل کسی که طراح سایت است باید بداند که قبل از تغییرات باید از سایت بک آپ بگیرد و این رو نمیشه در تمامی تاپیک ها توضیح دادید ! |