![]() |
|
قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 1.5 (/forum-7.html) +----- موضوع: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) (/thread-2351.html) صفحهها: 1 2 |
قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - mahdi71 - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ صبح سلا م دوستان امروز میخوام یه قالب را که طراحی کردم را براتون زمییمه کنم که با این قالب میتونید صفحه آفلاین پیش فرض جوملا که ظاهر زیبایی هم نداره را عوض کنید . این هم اسکرین شارت : ![]() اینم لینک دانلود: لینک دانلود بزودی قرار میگیرد اما اموزش: ابتدا به مسیر زیر رفته www\templates\system و فایل offline.php را حذف مینمایید سپس از درون فایلی که دانلود کرده اید فایل offline.php را درهمن مکان paste مینمایید بعد به مسیرwww\templates\system\images رفته و تمام تصویر را حذف مینمایید البته بجز فایل index بعد از حذف سراغ فایلی که دانلود کرده اید میروید و در پوشه images تصویر را در انجا پیست مینمایید بعد به مسیر\www\templates\system\css رفته و تمام فایل های css را حذف مینمایید البته بجز فایل index بعد از حذف سراغ فایلی که دانلود کرده اید میروید و در پوشه css فایلcss را در انجا پیست مینمایید RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - memare-ahvaz - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ عصر سلام لینک دانلود خرابه لطفا لینک سالم رو جایگزین کنید RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - Reza Ganji - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ عصر طبق قوانین انجمن فایل ها می بایست در پیوست قرار داده شوند و این دوستمون به دلیل عدم رعایت قوانین فایل رو در پیوست قرار نداده اند و این مشکل پیش اومده ! دوستانی که این فایل رو دارند برای دانلود در این تاپیک قرار دهند ! RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - mahdi71 - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ عصر [attachment=1963]سلام دوستان این هم لینک دانلود مستقیم RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - memare-ahvaz - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر ممنون دوست عزیز میشه راهنمایی کنی واسه نصبش؟ آخه این آموزش واضح نیست. جوملای من 1.5.24 هستش RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - mahdi71 - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ عصر شما به این ادرس رفته و فایل ها را دستی جایگزین نمایید wamp\www\templates\system یا فایل دانلود شده را در این ادرس wamp\www\templates\system نماییدextract RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - memare-ahvaz - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ عصر دوست عزیز من روی لوکال هاست نصب کردم... تازه من توی پوشه تمپلت <سیستم> ندیدم فقط تو پوشه ادمین استارتور اگه میشه خودت واسم انجامش بدی؟ RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - mahdi71 - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ عصر پیام خصوصی بده تا مشکل را حل کنم یاهو داری بده تا ... RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - memare-ahvaz - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ عصر mehdi871061813 RE: قالب صفحه آفلاین جوملا را تغییر دهید(قالب آماده صفحه آفلاین ) - memare-ahvaz - ۱۳-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ عصر سلامحتما با من تماس بگیر آخه افزونه امنیتی جومینا رو که واسم نصب کردی آدرس ورود به ادمینشو بهم نگفتی از اون وقت تا الان من نمیدونم چطوری وارد ادمین سایتم بشم
|