![]() |
|
مشکل عجیب گالری با قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل عجیب گالری با قالب (/thread-2348.html) |
مشکل عجیب گالری با قالب - majid19 - ۵-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ عصر با سلام بنده از گالری atomicongallery استفاده میکنم مشکل من این هست که وقتی از عنوان صفحه استفاده میکنم کوشه بالای صفحه سیاه میشه و وقتی که عنوان رو پاک میکنم درست میشه آیا راهی هست که من از عنوان استفده بکنم و مشکلی پیش نیاد با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [attachment=1827] RE: مشکل عجیب گالری با قالب - پیام عمرانی - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ صبح البته فقط با اضافه کردن right به جای left در کد بالا مشکل شما حل میشه و نیازی به حذف نیست RE: مشکل عجیب گالری با قالب - majid19 - ۷-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر جناب عمرانی من درست متوجه نشدم باید چی کار کنم جای right با left رو در باید در کدوم کد عوض کنم ممنون RE: مشکل عجیب گالری با قالب - صابرمحمدی - ۷-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ عصر دوست گرامی شما این فایل رو جایگزین کن و نتیجه رو بگو RE: مشکل عجیب گالری با قالب - majid19 - ۱۱-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ صبح ممنون جناب محمدی مشکلم حل شد |