پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست کامپوننت نظردهی با امکان امتیازدهی به نظرات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: درخواست کامپوننت نظردهی با امکان امتیازدهی به نظرات (/thread-2335.html)

درخواست کامپوننت نظردهی با امکان امتیازدهی به نظرات - arash2860 - ۵-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ صبح

بنده به دنبال کامپوننت نظردهی هستم که کاربران بتوانند علاوه بر ارسال نظر خود و یا پاسخ به نظرات دیگران ، امکان امتیاز دهی به نظرات دیگران رو هم داشته باشند. چیزی مثل نظردهی عصر ایران :

[تصویر:  vfeovz2mikfwd8yzicg.jpg]

این کامپوننت رو برای سایت خبری خودم می خواهم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دوستان و استاتیدی که در این مورد اطلاع دارند درخواست کمک و راهنمایی دارم .
با سپاس

RE: درخواست کامپوننت نظردهی با امکان امتیازدهی به نظرات - شاهین سمیع عادل - ۵-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۴۰ عصر

فکر می کنم این افزونه بتواند بیشتر نیازهای شما را برآورده کند چون واقعاً دارای امکانات بی نظیری است :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمو :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: درخواست کامپوننت نظردهی با امکان امتیازدهی به نظرات - reza1078 - ۱۷-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ صبح

این قابلیت در jcomment هست

RE: درخواست کامپوننت نظردهی با امکان امتیازدهی به نظرات - razie - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ عصر

ازکجا می شود قعالش کرد توی سایت نمیش بدهد؟