![]() |
|
تفكيك مطالب در وبلاگ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تفكيك مطالب در وبلاگ (/thread-2273.html) |
تفكيك مطالب در وبلاگ - سپيده استوار - ۳۱-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ عصر سلام دوستان من تو وبلاگم يه مشكل دارم ميخوام مطالبي رو كه توي وبلاگ ميذارم تمام مطالب توي صفحه اصلي نشون داده نشه مثلا يه مطلب خاص رو كه ميذارم فقط تو صفحه خودش باشه تو صفحه اول نباشه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - احسان افشاری - ۳۱-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ عصر وبلاگ؟ RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - شاهین سمیع عادل - ۳۱-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ عصر دوست عزیز شما منظورتان بلاگ جوملا است یا سرویس های ارائه دهنده وبلاگ مثل بلاگفا یا میهن بلاگ ؟ RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - سپيده استوار - ۱-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ عصر منظورم وبلاگهايي كه از طريق بلاگفا ساخته ميشه RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - صابرمحمدی - ۱-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر دوست گرامی این انجمن. انجمن جوملا هستش و فکر نکنم سوالتون رو جای مناسبی مطرح کرده باشین RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - vahid.exe - ۱-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ عصر (۱-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ عصر)سپيده استوار نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام. سوالتون رو در این انجمن بپرسید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به جواب خواهید رسید
RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - امیررضا مرتضوی - ۴-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ عصر خانم استوار شما باید مجموعه هایی را ایجاد کرده و مطالب خود را در قسمت و یا بخش های مورد نظر خود منتشر نمایید.به فرض مثال بخشی تحت عنوان وبسایت ایجاد کرده (و یا صفحه ای جدید ایجاد نمایید) و سپس مطلب خود را در آن قسمت منتشر نمایید و از نمایش مطلب در صفحه اصلی خودداری کنید تا نمایش داده نشود.البته بلاگفا در این سیستم یک مقدار ضعیف عمل کرده و پرشین بلاگ این ضعف را جبران کرده است. RE: تفكيك مطالب در وبلاگ - سپيده استوار - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ عصر دوستا ن از راهنماييتون ممنون از اينكه اين مطلب رو اشتباه اينجا مطرح كردم عذر ميخوام راستش يكي از دوستان به من گفت مشكلمو اينجا بپرسم خودشم متوجه شد اشتباه كرده باز ممنون |