![]() |
|
مشکل بعد از نصب افزونه پیامک آر اس فورم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل بعد از نصب افزونه پیامک آر اس فورم (/thread-22319.html) |
مشکل بعد از نصب افزونه پیامک آر اس فورم - asadpur - ۱۸-۶-۱۴۰۳ ۰۴:۵۵ عصر سلام اساتید محترم . وقت بخیر من از جوملا 5.1 استفاده می کنم . آر اس فرم(RSForm! Pro 3.3.4_joomtools) رو نصب کردم . تا اینجا مشکلی نبود اومدم از افزونه پیامکی آر اس فورم رو نصب کردم ولی دیگه تو مدیریت جوملا نتونستم وارد میدیریت فرم ها بشم و پیغام خطای زیر رو میداد ( ضمیمه ) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آدرس سایت : zakavat.com پیشاپیش از دوستان تشکر می کنم بابت راهنمایی RE: مشکل بعد از نصب افزونه پیامک آر اس فورم - Reza Ganji - ۱۸-۶-۱۴۰۳ ۱۱:۰۳ عصر درود پلاگین افزونه پیامکی رو حذف کنید یا میتونید از طریق دیتابیس افزونه پیامکی رو غیر فعال کنید. احتمالا افزونه پیامکی شما با جوملا 5 و پی اچ پی 8.1 سازگار نیست. اگر نشد اطلاع دهید تا یکی از دوستان براتون بررسی کنه |