![]() |
|
مشکل در فرم تماس با ما جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فرم تماس با ما جوملا (/thread-2224.html) |
مشکل در فرم تماس با ما جوملا - majid19 - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ صبح من از فرم تماس با مای جوملا استفاده میکنم ولی پیام به ایمیل ارسال نمیشه مشکل از کجاس؟ RE: مشکل در فرم تماس با ما جوملا - صابرمحمدی - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح تنظیمات ایمیل رو در قسمت تنظیمات کلی * سرور چک کن. RE: مشکل در فرم تماس با ما جوملا - majid19 - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ صبح (۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح)صابرمحمدی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کدوم قسمت مشکل داره ؟ RE: مشکل در فرم تماس با ما جوملا - صابرمحمدی - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ صبح دوست عزیز روی لوکال ارسال ایمیل کار نمیکنه. برای اشنایی با نحوه تنظیمات به ادرس زیر مراجعه کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در فرم تماس با ما جوملا - احسان افشاری - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ صبح (۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ صبح)صابرمحمدی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست گرامی ، بهتر است اول ازش میپرسیدی که روی لوکال هاست نصب کرده یا نه. چون من هم که روی هاست نصب کرده ام همین را نوشته است . RE: مشکل در فرم تماس با ما جوملا - majid19 - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ صبح لوکال نسیت سرورم از توضیحتون ممنون RE: مشکل در فرم تماس با ما جوملا - صابرمحمدی - ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ صبح نقل قول: دوست گرامی ، شما هم تنظیمات رو طبق اموزش انجام بده.تا مشکل برطرف شه |