![]() |
|
پرسش : حذف آخرین خبر ها از ویرچومارت - latest news - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پرسش : حذف آخرین خبر ها از ویرچومارت - latest news (/thread-20794.html) |
پرسش : حذف آخرین خبر ها از ویرچومارت - latest news - shervinam - ۱۱-۴-۱۳۹۶ ۰۴:۳۳ صبح سلام دوستان من تازه کار با ویرچومارت رو شروع کرده ام ، هر سری که وارد ویرچومارت میشم این آخرین خبر ها رو نشون میده که تو عکس مشخص کردم میخوام اینو حذف کنم که دیگه نشون نده چیکار باید کنم ؟؟؟ کلافه ام کرده.... خیلی خیلی مممنون مرسی ..... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش : حذف آخرین خبر ها از ویرچومارت - latest news - Reza Ganji - ۱۲-۴-۱۳۹۶ ۰۳:۰۳ صبح درود برای همه تنظیمات ویرچومارت باید در تنظیمات کامپوننت جستجو کنید و مستندات سایت ویرچومارت رو بخونید و با حوصله همه موارد دلخواه را تنظیم کنید. لینک های زیر میتونند به شما کمک کنند : لینک راهنمای استفاده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لینک برخی آموزش های موردنیاز : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لینک پرسش و پاسخ : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |