![]() |
|
(حل شده) جستجو درقالب جوملا2/5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) جستجو درقالب جوملا2/5 (/thread-20683.html) |
جستجو درقالب جوملا2/5 - MEHRDADITC - ۳۰-۱-۱۳۹۶ ۱۱:۱۲ عصر سلام وعرض ادب احترام سوالی داشتم بنده در سایتم سرچ دارم که فقط مطالب را میتواند پیدا کند من داخل منو جهت دانلود فایل قراردادم که کامپونت فوکا دانلود استفاده کردم ولی به هیچ عنوان نام های فایل های فوکا دانلود را پیدا نمی کند چیکار کنم مثلا الان یک درایور 8500 قراردادم ولی پیدا نمیکند میشود دوستان راهنمایی بفرمایید RE: جستجو درقالب جوملا2/5 - Pourdaryaei - ۳۰-۱-۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ عصر من با فوكا دانلود كار نكردم ولي حتما يه پلاگين محتوا يا جستجو داره كه بايد اون رو فعال كنيد تا جستجو توي محتواي كامپوننت هم انجام بشه RE: جستجو درقالب جوملا2/5 - MEHRDADITC - ۳۱-۱-۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ صبح داداش عزیزم چک کردم نبود نمیدونم چیکار کنم ایا شما افزونه سرچی را میتوانید معرفی کنید که کامل باشه وهمه سایت را جستجو کن البته خودم یکی نصب کردم ولی بازهم فایده برای من نداشت RE: جستجو درقالب جوملا2/5 - Pourdaryaei - ۳۱-۱-۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ صبح از لينك زير دانلود ، نصب و بررسي كنيد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جستجو درقالب جوملا2/5 - MEHRDADITC - ۳۱-۱-۱۳۹۶ ۰۲:۵۸ صبح مهندس باید بعد از این که پلاگین را فعال کردم کاری دیگری هم انجام بدم یانه منظورم این هست که کادر جسجو جداگانه ارائه میدهد یانه باتشکر فراوان از شما RE: جستجو درقالب جوملا2/5 - Pourdaryaei - ۳۱-۱-۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ صبح نه فعال کردن پلاگین کفایت میکنه نیازی نیست کار خاصی انجام بدید مگر اینکه پلاگین خودش تنظیماتی داشته باشه RE: جستجو درقالب جوملا2/5 - MEHRDADITC - ۳۱-۱-۱۳۹۶ ۰۴:۵۳ صبح عالی بود حل شد تشکررررررررررررررررررررررررررررررررررر عالی بودید مرسی |