![]() |
|
مشکل چاپ صفحه نمایش نتایج rs from - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل چاپ صفحه نمایش نتایج rs from (/thread-20663.html) |
مشکل چاپ صفحه نمایش نتایج rs from - ahmadsoft - ۲۵-۱-۱۳۹۶ ۰۶:۰۵ صبح با عرض سلام من برای پرینت صفحه نمایش نتایج rs from مشکل دارم به این صورت که میخوام یک دکمه پرینت قرار بدم تا کاربر بعد از ارسال فرم و نمایش نتایج بتونه فقط اون نتایج رو پرینت بگیره . الان میشه دکمه گذاشت ولی از کل سایت همراه با ماژول ها و... پرینت گرفته میشه . لطفا راهنمایی کنید RE: مشکل چاپ صفحه نمایش نتایج rs from - Reza Ganji - ۲۵-۱-۱۳۹۶ ۰۳:۲۳ عصر درود طبق اموزش خود آراس فرم انجام داده اید؟ در لینک زیر میتونید نحوه ایجاد رو ببینید.چک کنید اگر حل نشد دوباره اطلاع دهید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل چاپ صفحه نمایش نتایج rs from - ahmadsoft - ۲۵-۱-۱۳۹۶ ۰۴:۳۹ عصر با عرض سلام متاسفانه این روش کار نمیکنه برای من RE: مشکل چاپ صفحه نمایش نتایج rs from - Reza Ganji - ۲۶-۱-۱۳۹۶ ۰۱:۳۹ صبح درود چرا کار نمیکنه ؟ شما یک دکمه مشاهده اطلاعات ارسالی کار بر قبل از ارسال فرم اضافه میکنید و کاربر میتونه اون رو پرینت بگیره. فکر نمیکنم راه مناسب دیگری باشد.ممکنه فونت هارو نصب نکردید.فونت های یو تی اف 8 منظورم هست. |