![]() |
|
عوض شدن دایرکشن سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عوض شدن دایرکشن سایت (/thread-20642.html) |
عوض شدن دایرکشن سایت - moas - ۲-۱-۱۳۹۶ ۰۲:۳۷ صبح من جوملا 3 فارسی را از جوملا فارسی دانلود کردم و نصب کردم. وقتی با RSFORM یه فرم میسازم و به منو اختصاص میدم زمانی که روی منو کلیک میکنم دیرکشن سایت عوض میشه مثل اینکه زبان سایت انگلیسی شده مشکل از کجاس؟ آدرس صفحه فرم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: عوض شدن ویرکشن سایت - Reza Ganji - ۲-۱-۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ عصر درود این موارد بیشتر بخاطر انتخاب گزینه های زبان و استایل در منوها و فرم هست. فرم که میسازید زبانش رو فارسی بزارید و هنگام ایجاد منو هم همینطور. RE: عوض شدن ویرکشن سایت - moas - ۴-۱-۱۳۹۶ ۰۹:۲۱ صبح زبان فرم فارسی هست و منو هم فارسی گذاشتم حل نشد مشکل تداخل با Rsform هست چون بقیه منوها مشکلی ندارند. چطوری میشه مشکلو حل کرد؟ RE: عوض شدن دایرکشن سایت - Reza Ganji - ۴-۱-۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ عصر تو تنظیمات فرم.فرم رو برای زبان فارسی اختصاص دهید. RE: عوض شدن دایرکشن سایت - moas - ۴-۱-۱۳۹۶ ۰۶:۴۴ عصر این کار رو هم کردم نشد RE: عوض شدن دایرکشن سایت - Reza Ganji - ۴-۱-۱۳۹۶ ۰۷:۱۰ عصر اطلاعات سایت رو برام در تلگرام بفرستید تا براتون فرصت کردم چک کنم |