![]() |
|
نمایش اسلاید شو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش اسلاید شو (/thread-20520.html) |
نمایش اسلاید شو - sarvari1 - ۵-۱۱-۱۳۹۵ ۰۷:۳۶ صبح سلام دوستان من ویرچو مات نصب کردم الان میخوام که اسلاید شو فقط صفحه اول سایت نمایش بده نه صفحات دیگه باید چی کار کنم ممنون ؟ RE: نمایش اسلاید شو - Pourdaryaei - ۵-۱۱-۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ عصر از تنظیمات ماژول / اختصاص منو / فقط بزار روی صفحه مورد نظرت RE: نمایش اسلاید شو - sarvari1 - ۵-۱۱-۱۳۹۵ ۰۹:۱۳ عصر مشکلم همینجاس که هرکاری میکنم بازم فایده نداره مشخص میکنم اسلایدر صفحه اول فقط بیاد ولی در صفحات بعدی هم میاد RE: نمایش اسلاید شو - Pourdaryaei - ۵-۱۱-۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ عصر اگه وبسایتت انلاین هست دسترسی بدید براتون چک کنم RE: نمایش اسلاید شو - sarvari1 - ۶-۱۱-۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ صبح فرستادم براتون RE: نمایش اسلاید شو - Pourdaryaei - ۶-۱۱-۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ صبح الان دقیقا اسم ماژولی که اسلاید میشه چیه ؟ و توی چه موقعیتی منتشرش کردید ؟ تا جایی که من دارم میبینم یه اسلایدر الان تو صفحه اصلی داری و هیچ جای دیگه هم نمیبینم که نمایش بده RE: نمایش اسلاید شو - sarvari1 - ۶-۱۱-۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ صبح از پیگیریتون سپاسگذارم ماژول اسمش اسلاید شو هستش اره درسته وقتی بر روی منوهای بالای سایت میزنی نمایش داده نمیشه ولی وقتی بر روی یکی از مجموعه ها میزنی (موقعیت vertical-menu) بازم اسلایدر نشون داده میشه RE: نمایش اسلاید شو - Pourdaryaei - ۶-۱۱-۱۳۹۵ ۰۳:۵۹ عصر من ديشب چكش كردم ، حق با شماست نميدونم چرا اينطوريه ، ولي چون خيلي منو داشتي كه قاطي كردم ، با اسلايدر ديگه تست زدي ؟ |