![]() |
|
انجمن ساز كيوننا 1.7 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: انجمن ساز كيوننا 1.7 (/thread-2047.html) |
انجمن ساز كيوننا 1.7 - Pourdaryaei - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر با سلام خدمت شما نسخه جديد 1.7 كيوننا دو روز پيش به همراه الحاقاتش منتشر شد ، اين نسخه امنيتي هست كه پيشنهاد ميشه هرچه سريعتر نسخه قديمي رو به نسخه جديد به روز كنيد . اين نسخه شامل زبان فارسي است ، البته نياز به ويرايش CSS رو داره ضمنا تا آخر سپتامبر كلا ً نسخه 1.5 كيوننا از پشتيباني خارج ميشه پيوست ها شامل كامپوننت اصلي كيوننا ، وارد كننده از انجمنهاي ديگه مثل Agora - MyBB و غيره ، ماژولها و پلاگينهاست RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - cisco - ۱۹-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ عصر سواله من اینه که یخوام بدونم کیوننا چه ویژه گی های داره و این که برای با بردن کیفیت انجمن از کدوم انجمن ساز یهتره استفاده کنه میخوام با دلیل باشه من کیوننا رو نسب کردم اما پیکر بندیش زیاد جالب نبود اگر پیکر بندی مناسب نشه و تغییراتی داده نشه کسی به انجمن نگا نمیندازه خواهش میکنم راه نمایی کنید RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - پیام عمرانی - ۲۰-۷-۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ صبح کیوننا بهترین انجمن سازی هست که جوملا داره دلایل مختلفی وجود داره اول اینه که رایگانه !! براحتی قالب دهی میشه با افزونه های بسیاری مچ میشه مثل جومسوشیال و ... RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - shigr - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ صبح اگه دمو میزاشتید خیلی بهتر بود RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - Reza Ganji - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ صبح انجمن سایت سازنده دمو این کامپوننت انجمن ساز جوملا است ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - gamentech - ۱۰-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ صبح این که فارسی نیست RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - arghavan - ۱۷-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ عصر خسته نباشید و تشکر از زحمات شما من انجم کیوننا را نصب کردم و لینک هم به منوی اصلی قسمت انجمن داده ام ولی وقتی انجمن را کلیک می کنیم در یک صفحه جدید باز نمی کنه ودر همون قالب اصلی سایت می آوره به چه روشی می توان انجمن را در یک صفحه جدید بازکنه بدون قالب اصلی سایت ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - Pourdaryaei - ۱۷-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ عصر شما فقط میتونید توی صفحه انجمنتون همه ماژولها رو غیرفعال کنید که صفحه تون کامل باز بشه ، ولی در کل توی قالب سایتتون میاد RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - پیام عمرانی - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ صبح البته میشه این کار رو انجام داد و البته باید تغییراتی در قالب سایتتون داده بشه یه افزونه ای بود که برای هر قسمت از سایت یک قالب میتونستید بسازید ، شما میتونید از اون استفاده کنید و قالب این کامپوننت رو بسیار ساده قرار بدید تا فقط از قالب خود کیوننا استفاده کنه RE: انجمن ساز كيوننا 1.7 - arghavan - ۱۹-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ صبح با تشکر فراوان شما فقط میتونید توی صفحه انجمنتون همه ماژولها رو غیرفعال کنید که صفحه تون کامل باز بشه ، ولی در کل توی قالب سایتتون میاد به چه روشی ماژول ها را تو صفحه انجمن غیر فعال کنم؟ |