![]() |
|
کامپوننت رای گیری سازگار با جوملا 1.7 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کامپوننت رای گیری سازگار با جوملا 1.7 (/thread-2040.html) |
کامپوننت رای گیری سازگار با جوملا 1.7 - jagvar22 - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ صبح سلام کامپوننت رای گیری که با جوملا 1.7 سازگار باشه وجود داره؟ اگه کسی داره دریغ نکنه. بد جوری لازم دارم قبلا تو 1.5 در قسمت کامپوننت ها دیده بودم ولی تو 1.7 نیست. RE: کامپوننت رای گیری سازگار با جوملا 1.7 - مرتضی محمدجانی - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ صبح دوست عزیز این کامپوننت در خود جوملا هستش به نام نظر سنجی اگر نیست بروید قسمت نصب و حذف > کامپوننت آن را فعال کنید موفق باشید
RE: کامپوننت رای گیری سازگار با جوملا 1.7 - jagvar22 - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ صبح (۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ صبح)parsrayaneh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا می شه دقیقا بگید چی کار باید بکنم. رفتم تو قسمت مدیریت افزونه ها>مدیریت. ولی چیزی به اسم نظر سنجی نبود. با تشکر RE: کامپوننت رای گیری سازگار با جوملا 1.7 - Reza Ganji - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ صبح از كامپونت زير ميتونيد استفاده كنيد ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فكر كنم در جومينا نسخه ترجمه شده اش موجود باشه. آخرين نسخه هم به پيوست در همون تاپيك اضافه خواهد شد ! |