![]() |
|
خطا در ورود به بخش مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خطا در ورود به بخش مطالب (/thread-20344.html) |
خطا در ورود به بخش مطالب - amir101 - ۲۲-۸-۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ عصر سلام من وقتی وارد مدیریت مطالب میشم و یا افزونه ی جدیدی نصب می کنم با این خطا مواجه میشم You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT title FROM #__categories WHERE id =1064 البته به خطاهای مشابه ای در هنگام نصب افزون ها هم برمیخورم لطفا راهنمایی کنید RE: خطا در ورود به بخش مطالب - Pourdaryaei - ۲۳-۸-۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ صبح پايگاه داده خودتون رو از مديريت جوملا بازسازي كنيد احتمالا مشكل برطرف ميشه RE: خطا در ورود به بخش مطالب - محمدسلیمانی - ۲۳-۸-۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ صبح در بخش ها شناسه بخش 1064 رو برسی کنید ممکنه از تاریخ یا مشکلات مشابه باشه RE: خطا در ورود به بخش مطالب - amir101 - ۲۳-۸-۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ عصر این کارو کردم ولی به نتیجه نرسیدم منظورتو از بخش ها کجاست ؟؟ یعنی کجا رو باید بررسی کنم؟؟ RE: خطا در ورود به بخش مطالب - amir101 - ۲۴-۸-۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ صبح مشکلو فهمیدم مینویسم شاید بدرد یکی بخوره توی دیتابیس جدول content رفتم و دیدم یه سری مطالب تزریق شد که ظاهرا سایتم مورد حمله قرار گرفته بود اونا رو همشونو حذف کردم و مشکل حل شد RE: خطا در ورود به بخش مطالب - محمدسلیمانی - ۲۴-۸-۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ صبح ممنون ولی مطلبی تزریق نشده این مشکل بخاطر تاریخ بخش و یا مطالبی هست که جزو یک بخشه این موضوع بیشتر در قالب مدیریت فارسی پیش میاد مشکل از تقویم شمسی هست |