![]() |
|
ایجاد کد امنیتی در ثبت نام کاربران در جوملا 1.7 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ایجاد کد امنیتی در ثبت نام کاربران در جوملا 1.7 (/thread-2013.html) |
ایجاد کد امنیتی در ثبت نام کاربران در جوملا 1.7 - jagvar22 - ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ عصر سلام. آیا کامپوننتی برای ثبت نام کاربر وجود داره که موقع ثبت نام کد امنیتی بخواد و با جوملا 1.7 هم سازگار باشه. تو تایپیک ها جستجو کردم 3 تا صفحه در مورد ثبت نام نشون داد. ولی چیزی که با 1.7 سازگار باشه پیدا نکردم. با تشکر RE: ایجاد کد امنیتی در ثبت نام کاربران در جوملا 1.7 - مرتضی محمدجانی - ۷-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ عصر این پست رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: ایجاد کد امنیتی در ثبت نام کاربران در جوملا 1.7 - jagvar22 - ۷-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ عصر (۷-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ عصر)parsrayaneh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من این و دیده بودم ولی فکر کنم کد مانیتی واسه ثبت نام نمی خواد (البته فقط دموش رو نگاه کردم) RE: ایجاد کد امنیتی در ثبت نام کاربران در جوملا 1.7 - zeftekhari - ۲۵-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ عصر کد امنیتی نداره درستم کار نمیکنه |