![]() |
|
کدام فروشگاه ساز بهتر است - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کدام فروشگاه ساز بهتر است (/thread-19990.html) |
کدام فروشگاه ساز بهتر است - Qasemi1985 - ۱۷-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ صبح با سلام اساتید بزرگوار من میخام یک فروشگاه اینترنتی را بیندازم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از کدام فروشگاه ساز رایگان استفاده کنم بهتره RE: کدام فروشگاه ساز بهتر است - rezajaf - ۱۷-۵-۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ صبح درود،بستگی به خودتون داره اگه بخواین از جوملا استفاده کنید ویرچومارت و هیکاشاپ پیشنهاد میشه ولی اگه بخواین از اسکریپتهای فروشگاه ساز استفاده کنید اپن کارت و پرستاشاپ رو پیشنهاد میکنم RE: کدام فروشگاه ساز بهتر است - shahryar warez - ۱۷-۵-۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ صبح درود برای چه کاری می خواهید فروشگاه بزنید و نیاز هاتون چی هست ؟ RE: کدام فروشگاه ساز بهتر است - Qasemi1985 - ۱۷-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۰۱ عصر من فروشگاه لوازم دکوری دارم میخام یک فروشگاه اینترنتی هم بزنم فعلا نمیخام پرداخت اینترنتی داشته باشم فقط میخام طرف بتونه فاکتور کنه RE: کدام فروشگاه ساز بهتر است - javadjk - ۱۹-۵-۱۳۹۵ ۰۸:۴۴ عصر باسلام اگه میخوای فقط ثبت سفارش داشته باش و راحت کار کنی من opencart2.1 رو پیشنهاد میکنم ولی اگه میخوای خیلی جامع وکامل باشه پرست شاپ بهترین گزینه است من با هردو تاش کار کردم ازلحاظ زیبای و راحتی اوپن کارت از لحاظ کامل وجامع بودن پرست شاپ |