![]() |
|
غیر فعال شدن جی کوءری سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیر فعال شدن جی کوءری سایت (/thread-19978.html) |
غیر فعال شدن جی کوءری سایت - parsrayaneh - ۱۳-۵-۱۳۹۵ ۰۳:۳۹ عصر سلام دوستان من مدیریت جوملام مشکل پیدا کرده یعنی با فزونه هایی که به صورت جی کوءری هستند خوب کارشونو انجام نمیدن مثلا وفتی رو کامپوننت unite... میزنم و میخوام اسلاید بسازم وقتی باز میشه سربرگهای اون و وقتی انتخاب میکنی زیر مجموعش باز نمیشه مثل Unite Revolution Slider و sp page builder لطفا راهنمایی کنید من خیلی وقته افزونه ای نصب نکردم و همچنین خیلی وقته که باهاشون کار نکردم و نمیدونم چه افزونه ای این مشکل و به وجود آورده، کارهایی که انجام دادم یه نسخه جوملا رو روی جوملا اکسترکت کردم دو افزونه رو.دوباره نصب کردم کش جوملا خالی کردم با دیکر افزونه ها و اینترت تست کردم بعضی از افزونه ها رو غیر فعال کردم اینها کارهایی بود که انجام دادم ممنپن میشم راهنمایی کنید بهترینها را برای شما ارزومندم. |