![]() |
|
امکان ثبت کاربر جدید بدون ارسال ایمیل فعال سازی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: امکان ثبت کاربر جدید بدون ارسال ایمیل فعال سازی (/thread-1995.html) |
امکان ثبت کاربر جدید بدون ارسال ایمیل فعال سازی - bety - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ عصر سلام چه طور میشه کاربر در همون لحظه که مشخصاتش رو وارد میکنه و دکمه ثبت نام رو میزنه، در همون لحظه فعال بشه و دیگه لازم نباشه بره به ایمیلش و از طریق ایمیل فعال سازی عضویتش رو تایید کنه؟؟؟ RE: امکان ثبت کاربر جدید بدون ارسال ایمیل فعال سازی - پیام عمرانی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ عصر دوست عزیز خواهش میکنم قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید تیک فعال سازی کاربر رو در منو تنظیمات کلی سایت روی خیر قرار دهید RE: امکان ثبت کاربر جدید بدون ارسال ایمیل فعال سازی - bety - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ عصر ممنونم ولی... خیلی معذرت میخوام ولی من واژه "ایمیل" که فکر میکنم بهترین کلمه برای این موضوع هست سرچ کردم. نتایج 4 صفحه بود که عنوان هیچ کدوم متناسب با موضوع من نبود! ممکنه همچین چیزی بین سایر موضوعات و مشکلات مطرح شده باشه ولی به نظر شما من باید تمام صفحات همه تاپیک ها رو میخوندم؟! |