![]() |
|
مشکل در ماژول jquerytabs - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ماژول jquerytabs (/thread-1983.html) |
مشکل در ماژول jquerytabs - مرتضی محمدجانی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ صبح با سلام خدمت دوستان کسی از این افزونه استفاده کرده من که تو قالب ازش استفاده کردم متاسفانه در فایر فاکس خوب نشون نمیده ولی در ie به خوبی نشون داده میشود. در فایر فاکس منوهای تب بهم چسبیده هستند ولی در ie اینطوری نیست من تصاویر رو براتون پیوست میکنم ممنون میشوم بگید مشکل از کجاست [attachment=1603] [attachment=1602] RE: مشکل در ماژول jquerytabs - مرتضی محمدجانی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ عصر از دوستان کسی با این مشکل برخورد نکرده ؟ RE: مشکل در ماژول jquerytabs - پیام عمرانی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ عصر مشکلتون با فونت هست ؟ ببینید با تغییر فونت درست میشه ؟ از چه ورژن جوملایی استفاده میکنید؟ RE: مشکل در ماژول jquerytabs - صابرمحمدی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ عصر با کروم و اپرا تست کن ببین چطور نشون میده RE: مشکل در ماژول jquerytabs - مرتضی محمدجانی - ۵-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ عصر با تغییر فونت درست نشد ورژن جوملا 1.5.23 مشکل من در عنوان تب که به صورت چسبان می باشد مثلا نظر سنجیـ و شبکهـ به این صورت می باشد |